Jaa sisältö

Tarjoamme asiakkaille laadukkaita, yrityksen toimintaa tukevia palveluratkaisuja ja tuotteita kilpailukykyiseen hintaan.

 

Tarjoamme täyden valikoiman palveluita ja tuotteita koko IT-ympäristöllesi.

Tarjoamme tukea koko ICT-sektorilla

IT-asiantuntijamme voivat tarjota tukea koko ICT-sektorilla. Toimimme konsultoinnin, suunnittelun, IT-tuen ja projektijohtamisen kanssa. Voimme tarjota kokopäiväistä tai osa-aikaista konsultointia. Voimme myös ottaa täyden vastuun IT-tarpeistasi.

IT-asiantuntijoihimme kuuluu asiantuntijoita seuraavilla aloilla:

• Tietoturva

• Verkko

• Palvelinratkaisut ja virtualisointi

• IT-konsultointi ja ylläpito

• GDPR

• IT-yksiköiden/ laitteiden hallinta

Teemme yhteistyötä suurimpien laitteisto- ja ohjelmistotoimittajien kanssa ja voimme yhdessä jokaisen yksittäisen asiakkaan kanssa kehittää sopivimmat ratkaisut tarpeidesi ja budjettisi mukaan.

Yli 30 vuoden kokemuksella ICT-toimialasta otamme vastaan sekä suuria että pieniä projekteja/toimeksiantoja.

CREA SECURITY

 

Tarjoamme kattavia kameravalvontaratkaisuja, joiden avulla voit luoda turvallisemman työympäristön sujuvalla ja älykkäällä tavalla.

 Älykameravalvonnan kokonaistoimittaja

Crea Securitylla on kaikki mitä kattavaan kameravalvontaan tarvitaan. Olemme luoneet konseptin, joka käyttää älykkäitä laserantureita, lämpökameroita ja visuaalisia kameroita, jotka analysoinnin avulla tunnistavat ihmiset, esineet ja analysoivat samalla myös näiden käyttäytymismalleja.

Crea Securitylla on asiantuntemusta suurten alueiden seurannassa. Älykkäiden kameroiden, analytiikan ja verkkoratkaisujen avulla Team Creasec voi asentaa kustannustehokkaita ja keskitettyjä järjestelmiä. Crea Securityn palveluita käytetään pääasiassa teollisuudessa, kunnissa, kaupungeissa, voimalaitoksissa ja turkistiloilla. Suomen poliisilaitos on myöntänyt Crea Securitylle (Creative PC Systems) turvallisuusalan ravitsemusluvan.

Ota yhteyttä asiantuntija-apuun. Asiantuntijamme analysoivat tietoturvatarpeesi tuottaakseen ratkaisun, joka on räätälöity sijaintiisi ja budjettiisi.

image-frame

 

Kysy lisää!

 

Jaa sisältö