Jag är en orienterare på landslagsnivå.

Jag tränar i träningshallen och springer på löpbandet fem gånger i veckan. Jag tränar 10-15 timmar per vecka. I den nya ryggsäcken ryms nu innespelgrejerna, skorna, laptopen och strömkablarna. Det är jättebra att det finns egna fack i ryggsäcken för allt jag behöver ha med mig. Ryggsäcken öppnas som en bok, vilket underlättar så att man genast hittar vad man behöver. De vanliga ryggsäckarna är för små för mig men nu räcker det med en ryggsäck då den är tillräckligt stor.

Hannu Airila, Data Group Kuopio
Targus Work+Play Fitness Backpack

Väskan öppnas helt och hållet och kablarna är lätta att hitta

Jag använder ryggsäcken huvudsakligen under arbetsdagen men några gånger har den också följt med till konditionssalen efter arbetet. Det som jag mest uppskattar med väskan är att den öppnas helt och hållet och att det finns många fickor i den. Jag har många olika kablar med mig och i en vanlig väska är det svårt att hitta den rätta kabeln. Pluspoäng får också det att ryggsäcken känns bekväm på ryggen, den är snygg och materialet är av bra kvalitet. Jag gillar speciellt den gråa färgen. Storleken på ryggsäcken fungerar bra för mig. Den är större än normalt och också högre. Jag kommer definitivt att använda ryggsäcken. Jag rekommenderar den gärna för mina arbetskompisar har till och med varit lite avundsjuka på den.

Johan Nygård
Karis Telefon
Targus Work+Play Fitness Backpack

Som en extra bonus så ryms det ett par badmintonracketar i framfickorna

För en i It-branschen ryms det olika kablar i ryggsäcken och som extrabonus för en badmintonspelare också två racketar i framfickorna. Utöver detta ryms också innesportkläderna och skorna i väskan. Nästa vecka tar jag med ryggsäcken som handbagage på min resa till Bangkok. Min gamla ryggsäck var lite för liten för det men den här har mera utrymme. Jag tror att den också kommer att passa bra på motorcykelresorna nästa sommar för den är lätt att slänga på ryggen och delen mot ryggen är vadderad och känns bekväm liksom remmarna. En sak som jag saknar är en ficka mot ryggen som skulle öka säkerheten på internationella flygplatser.

Jussi Rilasti
Kotka-Kymi församling
Targus Work+Play Racquets

Den här räcker till en dags arbetsresor och byteskläder

Den här ryggsäcken har räckt för mig på en dags arbetsresor då jag också har behövt ha byteskläder med mig. Här finns olika fack där jag kan förvara smutsiga och rena kläder skilt och bytesskor ryms också i väskan. Toalettväskan är bra. Ryggsäcken har också en stadig upphängningskrok så att man lätt kan hänga upp den på resor. Bärremmarna på olika sidor underlättar bärandet. Förut hade jag en axelremsväska. Nu funderar jag varför jag inte tidigare har bytt till en ryggsäck i stället. Jag tycker inte det finns något jag skulle ändra på ryggsäcken.

Krister Lönnberg
Graniittirakennus Kallio Oy
Targus Work+Play Fitness Backpack

Då jag cyklar till och från arbetet behöver jag mycket utrymme för grejer

Jag cyklar till och från arbetet året runt så jag behöver en rymlig väska. Remmarna är breda och mjuka så fast ryggsäcken är tung så trycker den inte på axlarna. Grejerna hålls torra även vid lite regnväder. Jag är ofta på arbetsresa och då behöver jag ta med mig dricksflaskor, mellanmål, andra skor och kläder så jag har verkligen behov av en större väska. De olika förvaringsfacken fungerar bra då jag har med mig smink, plåster och annat. Till en början var det problem med ryggsäckens upphängningslänk som tryckte i nacken på grund av att jag har kort rygg. Eftersom jag cyklar också vintertid så skulle det inte vara dumt med flere reflex på ryggsäcken.

Katriina Ojala
UKK-Instituutti
Targus Work+Play Fitness Backpack

 

Vilken ryggsäck väljer du? Köp en egen här!