Rekommendera

En skräddarsydd mikrodatacentral som är färdig att tas ibruk

Schneider Electrics nya Micro Data Center Xpress – mikrodatacentralen innefattar en fullständig datacentrals fysiska infrastruktur samt programvaran för administration tillsammans i ett fristående och säkert apparatskåp.

Applikationer för begränsade nätverk ökar hela tiden. Sales Director Sami Lakio från Schneider Electric berättar att förflyttningen av servrar till ett moln kan vara en del av lösningen för ett företag, men om man önskar högre hastighet och kapacitet i datasystemet, kan i stället en mikrodatacentral vara den rätta lösningen. I sådant fall är en del av servrarna i molnet och en del i företagets egna utrymmen.

En hybridlösning kan ofta innebära problem som att företaget har bristfälliga serverutrymmen.

– Man gör om till exempel en gammal städskrubb eller en vrå av kontoret till plats för servern. Ofta räcker inte kylningen till eller så brinner säkringarna av hela tiden, beskriver Lakio.

Schneider Electrics nya Micro Data Center Xpress - mikrodatacentraler gör det lättare att höja på datacentralkapaciteten i kontorsmiljö.

Lösning är en nyckel i handen lösning som är en testad och standardiserad mikrodatacentral som innehåller alla de bästa praxisarna i samma paket

– Mikrodatacentralen kan installeras snabbt, är kompatibel med de flesta It-systemen, är fysiskt säker och möjligheten till fjärrhantering maximerar användarvänligheten.

Lösningen kan installeras smidigt, den är ljudisolerad och den har oavbruten strömtillförsel och kylning, fortsätter Lakio. Leveranstiden är branschens snabbaste, ca 2–3 veckor.

– Hybridlösningen kan också medföra ekonomiska fördelar eftersom ju mera data som man överför till molnet, desto mera kostar det. Utöver kostnaderna brukar den vanligaste orsaken till att skaffa en mikrodatacentral vara att molntjänsterna inte passar för alla slags behov, till exempel kan datahastigheten vara för liten och processorn vara otillräcklig.

Placera din It-utrustning på ett smidigt sätt

1. En racklösning för alla miljöer

2. Effektiv ljudisolering och kylning

3. Lätt att flytta

4. Händig hantering av kablarna

5. Sparar utrymme

Rekommendera